Klik op het witte pijltje om een virtueel kijkje te nemen in onze winkel.

Over Bobo

De kledingwinkel Bobo in Tremelo is ondertussen uitgegroeid tot een begrip in de kledingsector in België. De winkel is in 1977 opgericht door zaakvoerder Jan Van Leemputten. Samen met Carine De Coster zijn zij al meer dan 35 jaar de drijvende kracht achter dit succesverhaal. Bobo is gekend voor haar betaalbare, modebewuste kleding. De nieuwste trends worden dan ook op de voet gevolgd. De doelgroep is uitsluitend dames die variëren tussen 14-55 jaar. De kleding gaat dan ook van ‘’ jong en speels’’ tot ‘’ouder en chic’’. Een groot aantal BV’s zijn fan van Bobo en bezoeken de shop op regelmatige basis. Bobo is gekend door haar drie grote modeshows door het jaar en tal van nevenactiviteiten! Een begrip dat sterk aanwezig is in alle media

De Bobo Openingsuren

Over Bobo Shop Versuz

In december 2013 heeft de nieuwe club Versuz in Hasselt de deuren geopend. Een nieuw begrip in België is een kledingzaak in een club. Versuz koos voor Bobo Tremelo om haar collectie te presenteren in de club. Leuk voor de dames om tijdens het stappen kennis te maken met de uitgaanscollectie en te shoppen. Diegene die benieuwd zijn naar de volledige collectie kunnen achteraf afzakken naar Tremelo!

Openingsuren Bobo Shop Versuz

Maandag 23:00 - 5:00
Donderdag 22:00 - 5:00
Zaterdag 22:00 - 5:00
www.versuz.be
BOBO gebruikt cookies voor een optimale website ervaring. Als u doorgaat op onze website accepteert u het gebruik daarvan. X Ik accepteer het gebruik van cookies.